Workshop

Hoofd UIT
Maakproces AAN

Ben jij graag creatief bezig en wil je je meer laten leiden door wat er op je pad komt, neem dan contact met mij op voor het volgen van deze workshop. Ook voor kleine groepjes geschikt. 

Tijdens een korte warming-up gaan we op muziek aan de slag met houtskool en papier. Daarna maken we met zelfgemaakte lijm, karton, papier en stof een vrije compositie op het platte vlak (A4).

Ter voorbereiding heb jij een schort mee of oud shirt aan, een tekst, plaatje, symbool, voorwerp of wat dan ook meegenomen. Hierover zal ik je van te voren uitgebreid informeren doormiddel van een mail.   

Uiteindelijk ga je naar huis met een klein werk dat thuis nog wel even moet drogen en dan hopelijk een nieuwe bron van inspiratie voor jou mag zijn of waarvan je gewoon lekker hebt genoten. Want belangrijk is: hoofd uit en maakproces aan. Dus wat je ook doet, het is altijd goed!  

Waar en wanneer: op locatie
Tijd: 2,5 uur 
Opgave: via onderstaande button 
Eigen bijdrage: 20 euro (incl. materiaal, koffie/thee)

Zaterdag 9 september j.l. een topdag gehad. Veel mensen hebben de expositie bezocht en ik heb mooie reacties mogen ontvangen. Enkele werken hebben een nieuwe eigenaar gekregen en in de week er na een leuke workshop gegeven.